Middag

(enkelte av rettene serveres kun til mindre grupper – spør oss!)

Hjort á la Hustrell, herlig hjortegryte, servert med fantastisk, smaksrik potetpuré og nyrørte tyttebær.

LevLivetLykkelig, lam og lykke i samme gryte servert med ubeskrivelige rosmarinstuede poteter.

Himmelsk Helgrill, helgrillet indrefilet av storfe, lam og svin med mengder av fristende tilbehør – alt laget fra bunn – kun for dere…

Spik Spenna Spek, la oss servere et aldeles lekkert spekebord! Ekte rømmegrøt, den deiligste bakst, og alt som ellers hører til slik skikkelig, tradisjonell kjøttmat.

Troll Tapas, herlige, langsomt tilberedte, spanske tapasretter, med gode, norske råvarer. En garantert smakfull opplevelse vi våger å mene du vil ha mer av...

Sosegurines Sosekjøtt, ingen sprell med denne tradisjonelle retten nei! En kjempegod, tradisjonsgryte som vi serverer med kokte poteter, grønn ertestuing og nyrørte tyttebær. Velbekomme!

Reinskav i Rein øl, en spennende, maskulin vri på en tradisjonell rett… Serveres dog allikevel med Huldras feminine rotmos og nyrørte tyttebær.

Friskusens Forsyninger, det sprekeste sildebord! Nydelig tilbehør til like nydelige, ulike silderetter og sildetyper. En garantert smakfull opplevelse for de som våger.

Jøtulens Julegilde, pinnekjøtt med vossakorv og saftig ribbe med sprø svor! Alt servert med tradisjonelt, nydelig tilbehør i tillegg til Huldras spesialiteter! Et fantastisk julemåltid!

Himmel og Hav, det perfekte valg for sjømatelskere! Vi lover fisk og skalldyr i skjønn forening!

Det Var En Gang Ei Ku, uforglemmelige hjemmelagede hamburgere grillet på kullgrill med salig godt tilbehør og ovnsstekte poteter.

Fe i Fyr og Flamme, med mørk øl i gryta og med en flamberende topping ved servering er denne gryta en eksotisk smaksbombe!