Lunsj

(enkelte av rettene serveres kun til mindre grupper – spør oss!)

Glede i Gapahuken, velg en annerledes lunsj! Nydelig, passe heit chili-con-carne gryte serveres rundt bålet i vår overbygde gapahuk. Med godt brød til! Retten kan også serveres inne om ønskelig.

Budeias Blomkålsuppe, ei mektig, kremet suppe - toppet med sprøstekt spekeskinke. Serveres med Huldras småhorn!

Selsom Salat, fyldig salat med masse godt i etter sesong og råvaretilgang! Servert med rykende ferskt brød og smør!

Kammerherrens Knipe, ei kraftig god fisk- og skalldyrsuppe, toppet med blåskjell og chiliscampi – serveres med nybakte småhorn med et dryss av havsalt og urter!

Raspeball Rett og Slett, servert med flesk, vossakorv, gulrot og hjemmelaget kålrotstappe.

Deilig Å Være Dansk, smørrebrød du ikke glemmer med det første! – Laget etter inspirasjon fra det danske kjøkken…

Lun Lørdagsgrøt, langkokt risengrynsgrøt av den gammeldagse sorten – med smørøye, sukker og kanel. Serveres med stekte, grove pølser til.

Snedige Snurrer, solide, hjemmebakte, fylte snurrer. Ulikt fyll av kjøtt/kylling, ost og grønnsaker/urter. Ved siden av serveres en enkel grønn salat.

Huldras Hussuppe, fantastisk kok av saltkjøtt og ferskt kjøtt, gryn og grønne saker! Serveres med Huldras eget flatbrød.

Fisken Frans på Flatt brød, seifilet servert på Huldras flatbrød med kokte poteter, agurkslips i vinagrette og en deilig urterømme.